Joen emäntä

Riitta

Joen emäntä Riitta luotsaa vieraita sydämellä ja rakkaudella. Hän kertoo synnyinkodin maisemasta tarinoita, muistoja siitä, mistä hän on tullut ja mikä hänestä on tullut. Kokemuksiaan alueesta jakaa myös asiantunteva jokiopas. Tarinat soljuvat jja herättävät jokivarren historian henkiin. Jokituvat rakentuivat kotipesäksi. Vanhaa kunnioittaen.

Vuodesta 1998

Luontoelämyksiä sydämellä

Alussa Riitalla oli visio. Visio yrityksestä, joka kuljettaa ihmisiä Kouvolassa Kymijoella, Repovedellä ja Verlassa. Kertoo alueen kulttuurihistoriallisesti rikkaasta menneisyydestä ja tästä päivästä.

Syntyi KymiSun – perustettu lämmöllä sekä kunnioituksesta ja rakkaudesta kotiseutuun. Höystettynä maailmalta kerätystä kokemuksesta ja tiedosta.

Vuodesta 1998 tämä visio on kuljettanut sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita lastuina laineilla, KymiSunin tervantuoksuisissa jokiveneissä. Kokemuksiin, elämyksiin, herkkuhetkiin. Yhdessäoloon ja hyvään mieleen.

Tukipilareitamme ovat aina olleet luonto-kulttuuri-historia-ihminen. Ihmislähtöisiä, iloisia ja lämpöisiä retkiä Kouvolassa Kymijoen vehmaassa maisemassa, Repoveden uljaassa erämaassa, sekä Verlan UNESCOn maailmanperintökohteessa.

Rakas

Jokimaisema

Tule kanssamme retkelle Kouvolan elävään historiaan. Sukella Kymijoen kulttuurihistorialliseen menneisyyteen, joka näkyy vielä tänä päivänä.

Lähde mukaamme retkelle kesällä 2020. Ehkäpä saamme vieraaksi kuninkaallisia kertomaan tarinoita joen menneisyydestä.

Seuraa KymiSunia Facebookissa

Löydät ajankohtaiset kuulumiset ja tunnelmat KymiSunin Facebook-sivulta