KymiSun

palvelee Teitä keväästä syksyyn

KymiSun vie sinut elämyksiin tervantuoksuisilla veneretkillä


Unohtumattomia elämyksiä

  • yrityksille ja ryhmille uutta virtaa jokiveneretkillä, joilla kulttuuri, luonto, historia ja ihminen kohtaavat
  • Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, tai Repoveden erämaiden siimeksessä.
  • henkilöstön virkistäytymispaketteja tai lounasristeilyjä asiakastapaamisten lomaan.
  • Tervetuloa tutustumaan historian saatossa muovautuneisiin luonnonrikkauksiin. Ihailemaan teollista perinnemaisemaa. Nauttimaan lähes 7000 vanhan joen kauneudesta eri vuodenaikoina.

Lataa pdf-esite: KymiSun-tarjoaa-2016.pdf

Herkkupaloja haarukkaan

Nokipannukahvit tai herkullinen ateria luonnossa kruunaavat elämyksen. KymiSunin ruokalistalta löytyvät niin kalaherkut kuin upeat, retkille toteutetut kakut.
KymiSunin retkillä luontoruokailu on saanut uuden merkityksen. Yrityksen keraaminen astiasto sointuu harmonisesti ympäristön väreihin.
Ruokailuhetket ovat luonnossa, saaressa tai tunnelmallisissa Jokituvissa Kouvolan keskustan läheisyydessä. Käytössä ovat myös yhteistyökumppaneidemme tarjoamat palvelut ja ruokailumahdollisuudet.

Oheisohjelmapalveluja

KymiSunin laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto mahdollistaa erilaisten oheisohjelmien liittämisen retkitarjontaan.

  • työhyvinvointiluentoja, Jang Su -terveysliikuntaa, erilaisia aktiviteetteja värikuulista patikointiin, työpajoja

Teema- ja erikoisretkiä

KymiSunin palveluihin kuuluvat myös erilaisten teemaretkien järjestäminen luonnon kiertokulun mukaan. Luonto määrittää ajankohdan kuten täysikuun tuijottelu Jokitupien portailla istuen, muuttolintujen ylilento ja erilaisten kasvien kukinto.

Vahvalla ammattitaidolla ja tunteella

KymiSun on tarjonnut luontoelämyksiä jo vuodesta 1998. Yritys yhdistää alueen vahvuudet luonnon ja kulttuurin saralta, luo toiminnallaan ja arvovalinnoillaan positiivisen kuvan alueesta kiinnostavana ja houkuttelevana matkailukohteena niin historiallisesti kuin kulttuurillisesti, sekä verkostoituu alueen muiden toimijoiden kanssa.

riitta

Yrittäjä Riitta Noriola-Eskolalla on pitkä historia matkailumarkkinoinnissa ja kansainvälisessä toiminnassa.  Hän on toiminut muun muassa Lieksan matkailun palveluksessa ja saanut sieltä lähtölaukauksen matkailualalle. Hän asui perheensä kanssa vuosia Englannissa, Sveitsissä ja Norjassa ja työskenteli kansainvälisen markkinoinnin tehtävissä.

Riitan vahvuus on Kymijoen alueen vahva tuntemus. Vuonna 1997 hän teki laajan pohjakartoitustyön Kymijokialueen matkailullisesta hyödyntämisestä silloiselle Kouvolan Seudun Kuntayhtymälle (Anjalankoski, Elimäki, Iitti, Jaala, Kouvola, Kuusankoski, Valkeala). Tehty pohjakartoitus antoi perusteellisen ja historiaan pohjaavan tietopankin alueen matkailullisista vahvuuksista ja mahdollisuuksista, ja sen tuloksista voivat nyt nauttia myös muut alueen matkailualan toimijat ja yritykset.

Luonto ja arvomaailma tärkeitä

KymiSunin arvomaailma pohjaa yrityksen ideologian neljään peruspilariin – Luonto-Kulttuuri-Historia-Ihminen. Perinteiden ja paikallishistorian kunnioittaminen ovat jokaisessa retkessä ja asiakaskohtaamisessa sisäänrakennettuja elementtejä.

Lainataksemme vanhaa Pohjois-Amerikan intiaanien sanontaa:
"Kohtele Maata hyvin.
Me emme saaneet sitä Vanhemmiltamme
vaan lainasimme sen Lapsiltamme.
Me emme peri Maata Esi-isiltämme,
Me lainaamme sen lapsiltamme."

Laatu ja turvallisuus edellä

Laatu on KymiSunin toiminnan kantava voima. Toiminnassamme asiakas ja palvelu tulevat aina ensin ja heidän tyytyväisyytensä on meille kunnia-asia. Haluamme toteuttaa laatupolitiikkaa kaikilla yhtiön arvoalueilla, joilla kaikilla se merkitsee todenmukaisuutta, rehellisyyttä, arvostusta ja turvallisuutta.

KymiSun on yksi niistä 1002 yrityksestä, jolle on myönnetty Laatutonni-diplomi. Laatutonni on matkailualalle räätälöity laatuohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin laatupalkintokriteereihin.

KymiSunin palvelu sisältää turvallisuussuunnitelman.

Laatutonnilogot2015 englanti pieni3